FB LinkedIn Logo

Your InTeligent
World

We have a wide variety of IT products as well as office and stationery supplies, cash registers, video / alarm systems.

Online Shop Read More
FB Twitter LinkedIn logo Scand SA RO4947008 1993 101 Traian St. 220134 Drobeta-Turnu-Severin Mehedinți RO +40-252313878 +40-252-313-878 customer service +40-252-313-878

About

Scand SA is a joint stock company set up in 1993. Through constant promptness, we have been able to provide our customers with the support they need to carry out their activities in good working order.

Performances

In 2001, according to the statistics produced by the Mehedinti County Chamber of Commerce and Industry, Scand SA has achieved a valuable placement at the top of the hierarchy of the profile companies in the county, which is a confirmation of the confidence our company enjoys among its clients.

Scand SA has experienced personnel for the execution of installation and service works for IT equipment, computer networks, copiers, printers, fiscal cash registers, etc.

The services and products of our company are addressed both to legal persons (companies) and to individuals; our company owns computer network maintenance contracts for most local clients.

Check our products Contact Us

1000+

Active Contracts

500,000+

Happy Customers

25+

Company Age
5 8

Testimonials

5 5

Aș putea spune cu siguranță cea mai bună firmă care se ocupa cu așa ceva din Severin. Ofera clienților o maxima siguranță în cazul produselor achiziționate dar și oferă un impresionant mod rapid în repararea produselor în service-ul propriu. Cea mai buna...!

5 5

Profesioniști!

5 5

Scand este o firmă destul de veche în oraș, eu am achiziționat de la ei diferite periferice (tastatură, mouse) și au fost la un pret avantajos.

5 5

Lucruri de calitate și respect din partea angajaților. Nota 10!

5 5

Magazin OK

5 5

Fast quality service.

5 5

Profesionalism. Recomand!

5 5

Ca la fiecare firmă, există păreri pro și păreri contra. Eu sunt foarte mulțumită de calitatea produselor, de cultura angajaților și de capacitatea lor de a explica populației care este problema pe care o au! De fiecare dată când am avut o problemă la vreaun aparat la service nu a trebuit decât să dau un telefon și Ionuț, băiatul care se ocupă de firmele din zonă mea a venit în cel mai scurt timp posibil și a rezolvat problema cu foarte puțini bani! Deci,5 steluțe și felicitările de rigoare pentru SCAND!!!